Pāriet uz galveno saturu
Tievēšanas ABC
  • Sākumlapa
  • Par mani
  • Privāta programma
  • Pieteikuma forma
  • Blogs
  • Kontakti

Biezpiens ar svaigu ābolu un ābolu, ogu ievārījumu

11. septembris, 2024 pl. 19:51, Nav komentāru

Sastāvdaļas

  • 150 g vājpiena biezpiens
  • 1 liels ābols (vēlams Latvijas)
  • Sauja ogas  - saldēti ķirši, upenes, avenes, mellenes
  • 2 dateles vai 30 g rozīnes
  • Krustnagliņa, škipsniņa vanilīns, kanēlis

Pagatavošana

  • Katliņā ielej mazliet ūdeni, sagriez ābolu, pievieno ogas, žāvētos augļus, vanilīnu un krutnagliņu. Vāri uz nelielas uguns aptuveni 7 min.
  • Pasniedz ar biezpienu, kas bagātīgi pārkaisīts ar kanēli.
  • Svaiga ābola vietā var pievienot pusi banāna, svaigas mellenes vai citus augļus/ogas pēc izvēles.
  • Lieliska alternatīva veikala cukurotajiem saldumiem un Tavas garšas kārpiņas gavilēs 😊


beizpiens_abolu_ievarijums.jpg

Nav komentāru

Komentēt







Jaunākie ieraksti

  • Insulīna rezistence
    10 okt, 2024
  • Čia sēklu - aveņu pudiņš
    26 sep, 2024
  • Biezpiens ar svaigu ābolu un ābolu, ogu ievārījumu
    11 sep, 2024
  • Jūras asaris ar piedevām
    4 sep, 2024
  • Privāta programma
  • Galerija